Graag nodigen we jullie uit op vrijdag 15 november in De Groenzaal in Gent.

We stellen dan ons nieuw boek voor "Meisjesbrieven" & je kan er genieten van een leuke muziekale theatershow van de Valse Teefjes.

In het boek Meisjesbrieven, lees je brieven van en naar meisjes begeleid door VZW Stappen. Het geeft je een unieke kijk op de wereld van de jeugdzorg en op de mogelijkheden die we zien en moeilijkheden waarmee we soms kampen. Dat van uit het perspectief van de jongeren, ouders, jeugdrechters, vrijwilligers bestuurders en begeleiders zelf.

Het boek zal te koop zijn de avond zelf.

Nadien kan je genieten van een muziekale theaterschow van de Valse Teefjes. Deze dames treden kosteloos op ten voordele van Stappen!

De Valse Teefjes doen niet aan valse lachjes!

Iedereen die ooit al een avondje met dit bonte vrouwenkoor meemaakte, weet immers dat er flink wat gelachen mag worden. De Valse Teefjes komen in hun nieuwe voorstelling ‘Vrouwentongen veel culot’ met letterlijk alles weg, van burn-out over artrose en pendelstress tot ‘eindigen in Lochristi’.

‘Vrouwentongen, veel culot’ gaat over kwetsbaarheid, eenzaamheid, aftakeling en dood maar brengt evenzeer een ode aan schoonheid en veerkracht, aan de zotte vreugde van moeders en dochters die ze zijn.

Kom zeker af en koop snel je tickets via info@stappenvzw.be of bel naar Stappen op 09/228 26 57. Na overschrijven liggen ze klaar aan de kassa of bezorgen we deze bij u thuis.